Eftersom befinner sig det grymt svar for oss att ha e forhallande

Samt det kan jag fatta!

Du tvingas ju veta berora de komfortabel nar n berattar samt ni behover inte informera mer annu vad ni vill.

Sjalv ar aven flexibel obojd samt hedersam med hurdan jag funkar. Nar mig skall definiera beskriver sjalv det sasom nago personlighetstyp. Mig anse det svaraste tillsamman relationer ar att PALL. Sjalv inneha liksom tillrackligt tillsamman att grepp reda gallande mej solo samt underben sjalv vill. Det mi brist mest nar mig gjort forliden befinner si en att messa mo sam delge sarskilda handelser for…

Tack! Jag har likasa tufft med att orka. Tankte ino framtiden beratta ett kommentar forsavitt nyligen det faktiskt ?? For undertecknad sjalv racker det allts eminent att ses tv ganger ino manaden ifall mig ager nagon forhalland, samt skulle tillika klara av tanka mig e distansforhallande dar herre bara traffas nagra ganger forsavit aret. Skada flera andra folk ”kraver” att herre ska ses atminston tre ganger ino veckan, helst var dag! eljest ar hane icke ihop ino deras ogon.

Begriper att du bris en att hora bruten dig mo och delge saker pro! personligen age mig turen att bibehall vanskapen tillsamman marklig utav mina ex, sa mi kan lyssna p fran mej mot do nar mig vill. Skada otaliga folk sager detaljerad saso du att det befinner sig arbetsamt https://lovingwomen.org/sv/kinesiska-kvinnor/ nar hane abrupt age forlorat en som herre dessforinnan kunde beratta alltsamman stav.

Halloj Paula, det befinner si makalost att studera din blogg, mig ager lart jag ofattba kopiost. Mig befinner si nagon helt konventionell ”normalstord”;), anledningen mo att mig laser sam forsoker teori mig hurdan grej funkar nar hane inneha Asperger, befinner sig att sjalv stav en aning slut en ar darpa traffade nagon som fullkomligt lat betedde sig fullkomligt egendomlig an underben sjalv hittills kannt mo sam mig blev extremt hagad itu baksida av underben sasom kunde existera anledning mot detta. Mo saken hor, att personen ifraga antagligen inte inneha nagon diagnos samt inte sjalv vet ifall (vilket jag ju inte heller kanner til, det ha befinner sig ett flackfri aning fran grima sida) att det befinner si villi det ha satt. Ett av do flera saker saso sjalv forvanades over hanger tillsammans med temat orutinerad.

Vi hade traffats, vi gillade varandra, vi hade formogen bud kontakt. Hurs kunde vi ick traffas oftare tankte mi. Tiden gick och sjalv blev alltsamman mer uppretad och bedrovad – hade sjalv misstag? Allting darfor tiden gick upptackte sjalv alltsammans tillsamman ovanliga drag. Det varje ej blott mej han icke traffade, han umgicks knappt tillsamman nagon. Villig fragan, anse du ej forsavitt att hanga tillsamman andra fick mig svaret – ja, skada enkom nar sjalv icke befinner sig orkeslos sam sjalv befinner sig ganska stadse matt. Mycket regelbundna tider, ofattba ringa avvikelser av dagsrutinen (ett besok hos eller av en syskon en gang ino kvartalet), utpraglat hobby vissa grej, mycket (inom mina ogon) konstig matvanor (himla begransade) gjorde att mi slutligen hamnade narvarande. Forut mig kanns det saso forsavitt allting jag vandrat samt fragat mig det senaste aret antligen age fatt ett definition, forsavitt det befinner si saken dar korrigera aterstar ju att beskada.

Till temat over da. Jada det ar nog nej

odla att do majoritete fran oss vill motas vanligtvis. Det befinner sig enormt fa saso ino langa loppet befinner si nojda med att motas en at ett pa ganger inom veckan. Att flytta tillsamman, etablera at, vara med ick vara ensamma tycks besta fangad forankrat inom oss normalstorda. Sarfall finns sjalvklart sam gradskillnaden befinner si samt enorm skada ino storsta allmanhet kanner vi oss inte nojd nar vi befinner sig ensamma langre stunder. Det befinner sig klart att vi nagongang tycker det befinner sig harligt att existera sjalva marklig dagar, skad det ar inte sa normal. med nagon saso icke kanner kungen likadan metod. Andock om vi sannerligen vill odl kan vi prova, problemet kan enar finnas att kar ick ager traffats odl ideligen odl vi faktiskt kanner att – givetvis, denna individ befinner sig vardinn att mig forsoker acklimatisera mig mot dennes lagre behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *